Catering-paja, Salorankatu 5-7

Catering-keittiössä tehdään päivittäin ruokaa myyntiin talossa työskenteleville. Pajatoiminta valmistaa ruoan myös Waltin pajojen asiakkaille arkisin. Lämpimän ruoan valmistuksen ohella asiakkaat tutustuvat leivontaan sekä toimintaan keittiöympäristössä, jossa olennaisesti työhön kuuluvat astiahuolto ja keittiön puhtaanapito.

Cateringissä on mahdollista syventyä puhtaanapitopuolen tehtäviin ja hankkia osaamista laitoshuoltajan työtehtävistä.

Pajatoiminta alkaa arkisin klo 8.00 ja päättyy noin klo 13.00.

Catering-pajalta on tilattavissa tarjottavaa kaupungin eri hallintokuntien kokouksiin ym. tilaisuuksiin ja tilauksia voivat tehdä myös yksityishenkilöt.

 

Opinnollistaminen pajalla:

Ravintola- ja catering-ala

 

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

 

Muu osaamisen kartuttaminen:

  • Hygieniapassi, työturvallisuuskortti